“УТАМУЙ МОЇ ПЕЧАЛІ”

Наде́ждо всех конце́в земли́, Пречи́стая Де́во, Госпоже́ Богоро́дице, утеше́ние на́ше! Не гнуша́йся нас, гре́шных, на Твою́ бо ми́лость упова́ем.
Сотні віруючих Української Православної Церкви з різних областей України зібралися 7 лютого в Городницькому Свято-Георгіївському храмі щоб вклонитися чудотворному образу Божої Матері “Утамуй мої печалі”. Під куполами храму лунали піснеспівb та молитви до Божої Матері з благаннями за припинення війни, за цілісність Української держави, за військо наше, за всіх страдаючих від наслідків війни.
Урочисті богослужіння очолив Митрополит Львівський і Галицький Філарет. Йому соборно співслужили сонм архієреїв, духовенство монастиря, численні гості у священному сані, зведений братський хор.
Після Божественної літургії був звершений молебень білля чудотворної ікони Божої Матері “Утамуй мої печалі”. Опісля Владика Філарет тепло привітав намісника монастиря Архієпископа Городницького Олександра, насельників монастиря, всіх присутніх зі святом та побажав миру нашій країні, стійкості та незламності у вірі. Фоторепортаж на ФБ.